onbeperQt

Onbeperqt - De ontmoetingsplek voor iedereen met een beperking!

OnbeperQt biedt professionele online contactbemiddeling voor iedereen met een beperking vanaf 18 jaar. Op de site maak je eenvoudig een profiel aan, kun je gebruik maken van de zoekfunctie en chat je met andere leden. Ontstaat er een klik tussen twee van onze leden? Dan helpen wij hen graag, desgewenst onder begeleiding van OnbeperQt, met een persoonlijke ontmoeting

Eenzaamheid onder de doelgroep verlagen

Onder mensen met een beperking heerst een enorme eenzaamheid, iets waar we bij OnbeperQt graag iets aan willen doen. Uit onderzoek van het Rode Kruis blijkt dat 44% van de lichamelijk beperkten zich eenzaam voelt, onder de verstandelijk beperkten is dit zelfs 50%! OnbeperQt wil hier zo snel mogelijk verandering in brengen. Via de website faciliteren we online contacten, nieuwe vriendschappen en wellicht zelfs prachtige liefdesverhalen.

Veiligheid staat voorop

OnbeperQt waakt actief over de veiligheid van haar leden. Het online platform is een veilige plaats, waar leden elkaar kunnen ontmoeten en spreken. Wij voeren een check uit na iedere aanmelding en zorgen op die manier voor een ledenbestand met leuke mensen met een beperking vanaf 18 jaar, die bij elkaar gezelschap of liefde kunnen vinden. We houden de online chats automatisch in de gaten en grijpen direct in bij ongepaste, beledigende of bedreigende taal. We gaan hier in ons privacy-beleid dieper op in, dus lees daar gerust verder.

Transparantie en no-nonsense

OnbeperQt werkt volledig transparant. Wij houden niet van de bekende addertjes onder het gras en laten deze daarom dan ook niet toe op onze website. Wij houden het aanbod graag zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk, zodat je kunt rekenen op een no-nonsense aanpak en platform. Kom je er zelf toch niet helemaal uit, of zijn we onduidelijk? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord en gaan samen met je aan de slag.